Wednesday, June 16, 2010

facebook & wang


Buat duit dengan ""fesbuk""",guys""betul ke ni?
dat day pernah jugak aku diinvite sorang kawan ni,ajak masuk...at 1st memang la aku agak interested dengan bende ni....tapi aku agak pelik dan konpius(same je)..apekah bende ni betul?
memang la modal rm100 je...tapi,rm100 tu bukan ke duit jugak....eish....aku jadi ragu2 pasal bende ni....yang kawan tu pulak x habis2 "tag" aku dengan gambo2 duit yang die dapat(entah betul ke die dapat?)...pada korang2 yang dah join bende ni...tolong la bagi korang punye pendapat kat sini,,..aku bukan x percaye dengan bende2 camni...,tapi agak keliru dengan sistem yang dorang buat....takut pun ade gak..,duit sume tu bai""..memang x dinafikan la ..bende ni memang hangat sekarang...
asal bukak "fesbuk" je..mesti ade gambo2 duit yang bebudak ni post.......kadang2 teruja jugak(al-maklumla..mate duitan...ahaks)....pada yang dah join & berjaya mendapat pendapatan tambahan dengan bende ni...aku ucapkan tahniah la pada korang....pada yang still konpius cam aku ni.....hmmmmmm...makan hati jela kalau bende ni betul & boleh buat duit,.....waaaa...
kat sini aku nak pesan pada kawan2 yang dah berjaya tu....tolongla yakinkan kami yang x berapa yakin ni....anyway...xkan nak kaya sorang kot~

4 comments:

  1. cube tgk artikel kt link ni...
    mayb dpt bantu ngko
    http://www.zaharuddin.net/content/view/222/95/

    http://www.zaharuddin.net/content/view/915/32/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

check this out!